Enveloppen
Lab1823 > Enveloppen

Enveloppen

Inmiddels heb je het geboortekaartje gekozen en en met liefde aangepast. Hoe leuk is het om het geboortekaartje van jullie kindje extra feestelijk te versturen in een bijpassende kleur envelop met een mooie sluitzegel. Een echt cadeautje voor in de brievenbus.

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in meer dan 29 kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van het kaartje. De envelop is altijd iets groter dan het kaartje. Bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen. De prijs van een envelop bedraagt € 0,30 per stuk, behalve wit, die kost € 0,25 per stuk. Premium enveloppen (parelmoer, goud, zilver, metalic rood en transparant) kosten € 0,40 per stuk. Ook vind je nu exclusief luxe gouden inlay-enveloppen. Deze zijn verkrijgbaar in de maat 14x14 en 12x18, in 4 varianten, en kosten € 0,60 per stuk.

Wil je vooraf je enveloppen bestellen? Klik op de envelop naar keuzes en bestel de enveloppen voordat je kindje er is. Je heb dan mooi de tijd om alle adressen op te schrijven. Natuurijk kan je ze ook bestellen als je de geboortekaartjes besteld. Dan komt alles in één pakket naar je toe.

 

Gouden inlay-enveloppen - vanaf €0,60 per stuk

(alleen voor 13 bij 13 cm kaarten)

(alleen voor 12 bij 18 cm kaarten)

Goudfolie enveloppen - vanaf €0,60 per stuk

(alleen voor 13 bij 13 cm en 10 bij 21cm kaarten)

Speciale enveloppen - vanaf €0,35 per stuk

Enveloppen - vanaf €0,25 per stuk

 

TIP: Bestel enveloppen vooraf, dan kun je er alvast adressen op schrijven.

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat? Neem dan even contact met ons op.