Geboorte aankondiging
Lab1823 > Geboorte aankondiging

Geboorte aankondiging

Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met een geboortebord, tuinbord of raamsticker. Laat je inspireren door de ontwerpen, ga zelf aan de slag of bestel je geboorte aankondiging in stijl van het geboortekaartje.

 

 

In stijl van het geboortekaartje

Je kunt het geboortebord bestellen als je de eindbestelling geboortekaartjes in je winkelmandje geplaatst hebt. Je kunt het geboortebord na het selecteren eventueel nog aanpassen. Wil je de geboortekaartjes nog niet bestellen maar wil je wel alvast met het geboortebord aan de slag? Dat kan!

Stuur mij een e-mail met:

Lab1823  Het mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt.
Lab1823  Om welk geboortekaartje ontwerp het gaat.
Lab1823  Wil je een dubbel of enkel geboorte bord, tuinbord of een raamsticker.

Ik zorg ervoor het het ontwerp in jouw eigen account komt te staan. Je kunt daarna het geboortebord helemaal naar wens aanpassen. De geboorteborden kunnen niet bedrukt worden met folie. De foliekleur wordt automatisch omgezet naar een soortgelijke kleur. Dit kun je natuurlijk zelf naar wens aanpassen.

De levertijd is 2-3 werkdagen.

 

Geboortebord

Deze weerbestendige geboorteborden zijn gemaakt van stevig, flexibel plastic. Je bevestigd het geboortebord heel gemakkelijk op je raam of een andere gladde ondergrond, met het dubbelzijdige tape dat aan de flappen van het geboortebord zit. De geboorteborden zijn leverbaar in de formaten; 50x50, 40x60 en 60x40. Dit is afhankelijk van het ontwerp van het geboortekaartje.

 

Raamsticker

Deze raamsticker plak je gemakkelijk in zijn geheel aan de binnenkant van het raam die je iets nat maakt. Je verwijderd het schutvel en strijkt de raamsticker glad. De raamstickers hebben een witte achtergrond waardoor de sticker niet doorschijnt. De raamstickers zijn leverbaar in de formaten; 50x50, 40x60 en 60x40. Dit is afhankelijk van het ontwerp van het geboortekaartje. 

 

Tuinbord en welkomsbord

Deze weerbestendige borden zijn gemaakt van hard, stevig maar licht geschuimd PVC met een subtiele structuur. Dankzij de helder witte toplaag komt de print optimaal tot zijn recht. Je bevestigd het bord gemakkelijk op een houten paal of schildersezel. Je dient zelf nog wel de gaatjes te boren. Bevestigingsmateriaal en de paal worden niet meegeleverd. Het tuinbord en welkomsbord zijn leverbaar in de formaten; 40x60 en 70x70. Dit is afhankelijk van het ontwerp van het geboortekaartje of de trouwkaart.