Geboorte aankondiging

Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met een geboortebord, tuinbord of raamsticker. Laat je inspireren door de ontwerpen, ga zelf aan de slag of bestel je geboorte aankondiging in stijl van het geboortekaartje.

 

Geboorte aankondiging Jippe, geplaatst tegen het raam. Een tweezijdig geboortebord in lichtblauw met een ooievaar
Geboorte aankondiging Liv. Een newborn foto op de raamsticker met een maan.
Geboorte aankondiging Tove. Een tuinbord in een oudroze tint met drie handen in line art.
Geboortevlag bloemenveld. Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met deze toffe geboortevlag met watercolor bloemenveld en vlindertjes.
Geboorteposter met een grote geïllustreerde bloem in stijl van het geboortekaartje.
Onwerp je eigen geboorteaankondiging.

In stijl van het geboortekaartje

Je kunt het geboortebord bestellen als je de eindbestelling geboortekaartjes in je winkelmandje geplaatst hebt. Je kunt het geboortebord na het selecteren eventueel nog aanpassen. Wil je de geboortekaartjes nog niet bestellen maar wil je wel alvast met het geboortebord aan de slag? Dat kan!

Ga naar je eigen collectie en klik het kaartje aan. Je ziet nu de verschillende optie's verschijnen. Je kunt de geboorteaankondigingen direct bestellen of naar wens aanpassen. De geboorteaankondigingen kunnen niet bedrukt worden met folie. De foliekleur wordt automatisch omgezet naar een soortgelijke kleur. Dit kun je natuurlijk zelf naar wens aanpassen.

Collectie geboorteborden, raamstickers en tuinborden

Geen geboortekaartje maar wil je wel een geboorteaankondiging bestellen? Kijk dan eens naar de collectie dubbele geboorteborden, enkele geboorteborden, raamstickers en tuinborden. Deze collectie is met zorg samengesteld en kun je zelf helemaal naar wens aanpassen en personaliseren.

Geboortebord

Deze weerbestendige geboorteborden zijn gemaakt van stevig, flexibel plastic. Je bevestigd het geboortebord heel gemakkelijk op je raam of een andere gladde ondergrond, met het dubbelzijdige tape dat aan de flappen van het geboortebord zit. De geboorteborden zijn leverbaar in de formaten; 50x50, 40x60 en 60x40. Dit is afhankelijk van het ontwerp van het geboortekaartje. Je kunt kiezen uit een tweezijdig geboortebord of enkelzijdig geboortebord.

Raamsticker

Deze raamsticker plak je gemakkelijk in zijn geheel aan de binnenkant van het raam die je iets nat maakt. Je verwijderd het schutvel en strijkt de raamsticker glad. De raamstickers hebben een witte achtergrond waardoor de sticker niet doorschijnt. De raamstickers zijn leverbaar in de formaten; 50x50, 40x60,60x40 en ronde stickers in het formaat 60x60 cm. Dit is afhankelijk van het ontwerp van het geboortekaartje. 

Tuinbord en welkomsbord

Deze weerbestendige borden zijn gemaakt van hard, stevig maar licht geschuimd PVC met een subtiele structuur. Dankzij de helder witte toplaag komt de print optimaal tot zijn recht. Je bevestigd het bord gemakkelijk op een houten paal of schildersezel. Je dient zelf nog wel de gaatjes te boren. Bevestigingsmateriaal en de paal worden niet meegeleverd. Het tuinbord en welkomsbord zijn leverbaar in de formaten; 40x60 en 70x70. Dit is afhankelijk van het ontwerp van het geboortekaartje of de trouwkaart.