Sluit je geboorte- en trouwpost of pocketfold kaart af met een prachtige lakzegel.

Lakzegels

Ontwerp zelf het geboortekaartje voor een jongen of meisje of trouwkaart bij lab 1823 designstudio

Lakzegels

Verstuur je geboortekaartje, trouwkaart of pocketfold kaart op een unieke manier en sluit je envelop of af met een prachtige luxe lakzegel. De lakzegels zijn verkrijgbaar in 3 varianten en hebben een makkelijk plakstripje aan de achterzijde. Deze handgemaakte lakzegels hebben een doorsnede van ongeveer 3 cm en kosten 28,95 per 25 stuks. Klik op de afbeelding om de lakzegels te bestellen

Kleuren en varianten

De lakzegels voor op je trouwkaart of geboortekaartje zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Goud hartje én Antiek Brons en Antiek goud met een takje.

 

Lakzegels, handig om te weten

Lab1823 De lakzegels worden met de hand gemaakt. Daardoor is iedere lakzegel uniek.
Lab1823 Op de achterzijde van de lakzegel is een plakkertje bevestid zodat je de lakzegel gamakkelijk op de envelop aan kunt brengen. Let op: zodra je de lakzegel bevestigd hebt, zit de lakzegel ook echt vast!
Lab1823 Leg de lakzegels niet in de zon. Door de warmte kan de flexibiliteit achteruitgaan waardoor de lakzegels uitdrogen en breekbaar worden.

 

Sampelsetjes

Twijfel je over welke lakzegel het beste bij je kaart en envelop past? Bestel dan eerst een sample setje met de proefdruk mee. Klik op de afbeelding hieronder om het sample setje te bestellen. Een sample setje kost  €1,89.