Levertijden

Levertijden rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt.

 

Goede vrijdag - vrijdag 7 april We proberen zoveel mogelijk orders op de dag zelf te versturen. Dit gebeurt op basis van prioriteit. Eerst (geboorte) pakketbestellingen en dan proefdrukorders.

 

1e Paasdag - zondag 9 april Geen productie, geen verzending

 

2e Paasdag - maandag 10 april Bestel je op 1e en 2e Paasdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking of labelkaarten rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

 

Koningsdag - 27 april Op deze dag is er geen productie en verzending. Bestel je op Koningsdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling of proefbestelling op vrijdag 28 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking of labelkaarten rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

 

Pinksteren - 28 en 29 mei Op 1e Pinksterdag is er geen productie en verzending. Bestel je op 26 mei voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op 2e Pinksterdag geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking, labelkaarten of proefdrukken rekening met een langere levertijd. Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

 

Kerstavond
We doen onze uiterste best om alle bestellingen die voor 23 december 18.00 uur te verwerken en te versturen. Orders ná 18.00 uur worden vanaf 27 december weer verwerkt. Door de verwachte drukte kan het voorkomen dat de levertijd iets langer wordt. Dat vinden we uiteraard zeer vervelend. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.1e en 2e Kerstdag
Op 1e kerstdag worden er geen kaartjes gedrukt of orders verwerkt. Op 2e kerstdag worden er wel orders verwerkt. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.

 

Oud en Nieuw
Op Oudjaar en Nieuwjaar worden er geen orders verwerkt of verzonden vanuit de drukkerij. Orders besteld op 30 december na 18:00, worden vanaf 2 januari weer opgepakt. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.