Wat zeggen anderen over Lab 1823

Rianne

Super goede service en heel blij met het geboortekaartje. Programma is makkelijk mee te werken.

Brenda

Hele mooie geboortekaartjes ontvangen, helemaal naar onze smaak! Fijne communicatie en snelle levering! Ga hier zeker vaker bestellen!

Extra's voor bij je kaart

Laat iedereen zien dat je kindje geboren is met een geboortebord in stijl van het geboortekaartje!

Gebooorte aankondiging

Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met een geboortebord, tuinbord, vlag of raamsticker, helemaal in stijl van het geboortekaartje.

Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met een geboortebord, tuinbord, vlag of raamsticker. Je kunt een geboorte aankodiging ontwerpen helemaal in stijl van het geboortekaartje, hoe leuk is dat! Liever een ander ontwerp? Laat je inspireren door de ontwerpen van Lab 1823 designstudio en ga zelf aan de slag met een unieke geboorte aankondiging.

Op zoek naar tips en inspiratie voor je trouwkaart of geboortekaartje? Kijk snel verder!

Tips en inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie of tips voor het samenstellen van jouw persoonlijke unieke kaart? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Ben je op zoek naar inspiratie of tips voor het samenstellen van jouw persoonlijke en unieke kaart? Neem dan een kijkje op deze pagina. Wil je graag op de hoogte blijven van handige tips en inspiratie? Volg Lab 1823 op Instagram, Facebook of Pinterest

Een prachtige kaart verstuur je natuurlijk in een mooie bijpassende envelop. Bekijk brede assortiment enveloppen van Lab 1823.

Enveloppen

Ben je op zoek naar inspiratie of tips voor het samenstellen van jouw persoonlijke unieke kaart? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Een prachtige kaart verstuur je natuurlijk in een bijpassende envelop met een mooie sluitzegel. Een echt cadeautje voor in de brievenbus. Je kunt de enveloppen vooraf bestellen, dan kun je er alvast de adressen op schrijven zodat alles mooi klaar ligt als de kleine geboren is.

Ontwerp je geboortekaartje of trouwkaart bij
Lab 1823 designstudio

Stap 1: Maak je eigen account aan - Stap 2: Kies een kaart uit de collectie en pas deze naar wens aan - Stap 3: Sla het ontwerp op en bewaar de kaart in je account - Stap 4: Bestel een proefdruk van je kaart en kies een gratis bijpassende envelop - Stap 5: Je ontvangt de proefdruk samen met een setje papiersoorten en samples van enveloppen - Stap 6: Controleer de kaart en pas eventuele aanpassingen toe - Stap 7: Is de kaart helemaal naar wens? Plaats je de bestelling!

Alle geboortekaartjes en trouwkaarten ontwerpen van Lab 1823 designstudio zijn ontworpen door Ankie, eigenaresse van Lab 1823. De ontwerpen kun je zelf helemaal naar wens aanpassen.

Lab 1823 designstudio

Een compleet pakketje en alles in 1 stijl. Ik ben er dol op! Daarom ontwerp ik met veel liefde en passie de mooiste kaarten en extra's voor ieder moment.

Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw unieke kaart. Twijfel jij over het ontwerp? Met liefde kijk ik met je mee en geef je advies om jouw kaart nóg mooier te maken.

Follow me!

Ga nu aan de slag met jouw trouwkaart
of geboortekaartje

Prachtig vierkant genderneutraal geboortekaartje in een mooie neutrale beige kleur.

Premium geboortekaartjes

Hier vind je de mooiste, unieke geboortekaartjes die je helemaal naar wens aanpast.

Hoera een baby’tje op komst! De geboorte van je kindje wil je natuurlijk aankondigen met een prachtig geboortekaartje. In de webshop vind je de mooiste, moderne geboortekaartjes die je helemaal naar wens aan kunt passen. Ben je op zoek naar een jongens,- meisjes,- of een genderneutraal geboortekaartje of ben je dol op foliedruk? Ieder kaartje kan je naar wens aanpassen of ga zelf aan de slag met jouw eigen unieke ontwerp.

Minimalistisch vierkant geboortekaartje met goudfolie voor een meisje met een terra roze achtergrond

Geboortekaartjes met foliedruk

Geboortekaartjes folie

Ben jij dol op foliedruk? Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw eigen unieke kaart.

Ben je op zoek naar een jongens,- meisjes,- of genderneutraal geboortekaartje en ben je dol op foliedruk? Ieder kaartje kun je naar wens aanpassen. Laat je inspireren door de collectie, kies je favoriete geboortekaartje of ga zelf aan de slag met jouw eigen unieke ontwerp. Liever een ontwerp op maat? Dat is ook mogelijk.

Maak je geboortekaartje of trouwkaart compleet en kies uit een breed assortiment aan extra's, zoals sluitzegels, houten elementjes of labeltjes om de kaart nóg mooier te maken!

Extra's

Maak je kaart compleet en kies uit een breed assortiment extra’s om je kaart nóg mooier te maken.

Een prachtig compleet pakketje. Ik ben er dol op! Kies uit een breed assortiment aan extra's, zoals een foto label, houten elementje, lintje of één van de andere extra's om de kaart nóg mooier te maken! Natuurlijk verstuur je je kaart in een mooie bijpassende envelop en sluitzegel om je kaart helemaal in stijl te versturen.

Botanisch trouwkaartStoere weddingstationery met de teksten in inktmarker stijl toegepast in roségoudfolieje met geschilderde watercolor bladeren en afgwerkt met roségoudfolie

Wedding stationery

Wedding

Alles in 1 stijl, trouwaart, save the date, welkomstbord en meer.

Alles in 1 stijl, dat is de kracht van wedding stationery. Niet alleen een mooie uitnodiging, maar ook een prachtige save the date kaart. Heet gasten welkom met een welkomstbord en zorg bij het diner voor een mooi gestylde tafel met bijpassende menukaarten en naamkaartjes. Als afsluiting kun je de gasten ook nog bedankten met een bedankkaartje

Heet gasten welkom met een welkomstbord in stijl van de trouwkaart.

Welkomstbord

Heet gasten welkom met een welkomstbord in stijl van de trouwkaart.

Heet jullie gasten welkom met een welkomstbord, helemaal in stijl van de trouwkaart. Deze weerbestendige borden zijn gemaakt van hard, stevig maar licht geschuimd PVC met een subtiele structuur. Dankzij de helder witte toplaag komt de print optimaal tot zijn recht.

Ontwerp je eigen boek! Supertof als gastenboek, 9 maanden boek of om foto’s in te plakken.

Ontwerp je eigen boek

Boek

Ontwerp je eigen boek en pas de omslag van het boek eenvoudig naar wens aan.

Supertof als gastenboek, 9 maanden boek of om foto’s in te plakken. Je kunt de gehele omslag van boek aanpassen. Het boek heeft 36 bladen, dus 72 bladzijdes om te beschrijven of te beplakken. Het zijn witte pagina’s en de omslag is een mooie harde gelamineerde matte kaft waar geen foliedruk op mogelijk is.