Wat zeggen anderen over Lab 1823

Onwijs blij met het prachtige geboortekaartje van onze dochter! Heel veel leuke reacties gehad over het mooie ontwerp dat Ankie voor ons gemaakt heeft!

We zijn erg blij met onze geboorte kaartjes van Loreen. Ankie dacht goed mee een alle aanpassingen werden erg snel doorgevoerd. De levering was ook perfect op tijd.

Extra's voor bij je kaart

Maak je geboortekaartje of trouwkaart compleet en kies uit een breed assortiment aan extra's, zoals sluitzegels, houten elementjes of labeltjes om de kaart nóg mooier te maken!

Extra's

Een prachtig compleet pakketje. Ik ben er dol op! Kies uit een breed assortiment aan extra's, zoals een foto label, houten elementje, lintje of één van de andere extra's om de kaart nóg mooier te maken! Natuurlijk verstuur je je kaart in een mooie bijpassende envelop en sluitzegel om je kaart helemaal in stijl te versturen.

Op zoek naar tips en inspiratie voor je trouwkaart of geboortekaartje? Kijk snel verder!

Tips en inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie of tips voor het samenstellen van jouw persoonlijke en unieke kaart? Neem dan een kijkje op deze pagina. Wil je graag op de hoogte blijven van handige tips en inspiratie? Volg Lab 1823 op Instagram, Facebook of Pinterest

Een prachtige kaart verstuur je natuurlijk in een mooie bijpassende envelop. Bekijk brede assortiment enveloppen van Lab 1823.

Enveloppen

Een prachtige kaart verstuur je natuurlijk in een bijpassende envelop met een mooie sluitzegel. Een echt cadeautje voor in de brievenbus. Je kunt de enveloppen vooraf bestellen, dan kun je er alvast de adressen op schrijven zodat alles mooi klaar ligt als de kleine geboren is.

Ontwerp je geboortekaartje of trouwkaart bij
Lab 1823 designstudio

Stap 1: Maak je eigen account aan - Stap 2: Kies een kaart uit de collectie en pas deze naar wens aan - Stap 3: Sla het ontwerp op en bewaar de kaart in je account - Stap 4: Bestel een proefdruk van je kaart en kies een gratis bijpassende envelop - Stap 5: Je ontvangt de proefdruk samen met een setje papiersoorten en samples van enveloppen - Stap 6: Controleer de kaart en pas eventuele aanpassingen toe - Stap 7: Is de kaart helemaal naar wens? Plaats je de bestelling!

Alle geboortekaartjes en trouwkaarten ontwerpen van Lab 1823 designstudio zijn ontworpen door Ankie, eigenaresse van Lab 1823. De ontwerpen kun je zelf helemaal naar wens aanpassen.

Lab 1823 designstudio

Een compleet pakketje, echt een cadeautje voor in de brievenbus. Ik ben dol op mooie samengestelde pakketjes; daarom ontwerp ik met veel liefde en passie de mooiste kaarten voor ieder moment.

Follow me!

Ga nu aan de slag met jouw trouwkaart
of geboortekaartje

Prachtig vierkant genderneutraal geboortekaartje in een mooie neutrale beige kleur.

Geboortekaartjes

Hoera een baby’tje op komst! De geboorte van je kindje wil je natuurlijk aankondigen met een prachtig geboortekaartje. In de webshop vind je de mooiste, moderne geboortekaartjes die je helemaal naar wens aan kunt passen. Ben je op zoek naar een jongens,- meisjes,- of een genderneutraal geboortekaartje of ben je dol op foliedruk? Ieder kaartje kan je naar wens aanpassen of ga zelf aan de slag met jouw eigen unieke ontwerp.

Botanisch trouwkaartje met geschilderde watercolor bladeren en afgwerkt met roségoudfolie

Trouwkaarten

Yeah jullie gaan trouwen! De liefde tussen jou en jouw partner is speciaal, dat verdient de mooiste trouwkaart. Met veel liefde heb ik de collectie met trouwkaarten ontworpen. In de collectie vind je trouwkaarten, save the date kaarten en complete wedding stationeryLaat je inspireren en ga zelf aan de slag met het ontwerpen van jullie eigen, unieke trouwkaart of wedding stationery.

Kondig de geboorte van je kindje aan met een prachtig geboortebord of raambord

Gebooorte aankondiging

Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met een geboortebord, tuinbord of raamsticker. Je kunt een geboorte aankodiging ontwerpen helemaal in stijl van het geboortekaartje, hoe leuk is dat! Liever een ander ontwerp? Laat je inspireren door de ontwerpen van Lab 1823 designstudio en ga zelf aan de slag met een unieke geboorte aankondiging.

Minimalistisch vierkant geboortekaartje met goudfolie voor een meisje met een terra roze achtergrond

Geboortekaartjes met foliedruk

Ben je op zoek naar een jongens,- meisjes,- of genderneutraal geboortekaartje en ben je dol of foliedruk? Ieder kaartje kun je naar wens aanpassen. Laat je inspireren door de collectie, kies je favoriete geboortekaartje of ga zelf aan de slag met jouw eigen unieke ontwerp. Liever een ontwerp op maat? Dat is ook mogelijk.

Stoere weddingstationery met de teksten in inktmarker stijl toegepast in roségoudfolie

Wedding stationery

Alles in 1 stijl, dat is de kracht van wedding stationery. Niet alleen een mooie uitnodiging, maar ook een prachtige save the date kaart. Heet gasten welkom met een welkomstbord en zorg bij het diner voor een mooi gestylde tafel met bijpassende menukaarten en naamkaartjes. Als afsluiting kun je de gasten ook nog bedankten met een bedankkaartje.

Visitekaartje voor logo en huisstijl ontwerpen van Lab 1823

Logo en huisstijlen

Ben jij die vrouwelijke ondernemer die graag haar merk of bedrijf wil onderscheiden met een sterke visuele indentiteit? Een goede huisstijl moet uitstralen wat jij wilt uitstralen en de juiste mensen inspireren. Mijn missie is om jouw persoonlijkheid en visie te weerspiegelen naar een persoonlijk huisstijl en logo ontwerp die bij jou en je bedrijf past.