Checklist geboortekaartje | om fouten te voorkomen

Voorkom fouten op het geboortekaartje

 

Ontwrp zelf het geboortekaartje voor een meisje in steenrood met ginkgo blad gedrukt in goudfolie

 

Hoera! Jouw kleintje is geboren en het ontwerp van het geboortekaartje staat klaar om besteld te worden. Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat er geen gekke fouten op het kaartje terechtkomen.

 

Daarom heb ik in deze nieuwsbrief een superhandige checklist voor je samengesteld. Voordat je de geboortekaartjes bestelt, kun je deze checklist even doornemen.

Nu denk je misschien: "Ach, dat overkomt mij niet." Maar geloof me, sommige van deze fouten worden vaak gemaakt. Swip of scroll snel naar beneden en gebruik deze checklist om ervoor te zorgen dat het geboortekaartje voor jullie kindje helemaal perfect wordt!

 

Checklist bestellen geboortekaartje

Lab1823  Is de naam van jullie kindje correct gespeld?
Lab1823  Zijn de geboortedatum en de geboortegegevens juist?
Lab1823  Staat het gewicht vermeld in grammen (gr) en niet in kilogrammen (kg)?
Lab1823 s de benaming van de geboortetijd correct? De juiste benaming is 10.00 uur. Hoewel 10:00 ook vaak wordt gebruikt in wetenschappelijke teksten en ook acceptabel is, mag het achtervoegsel 'uur' weggelaten worden.
Lab1823  Zijn de contactgegevens correct?
Lab1823  Zijn er geen spelfouten in het gedichtje of citaat?
Lab1823  Zijn de broertjes of zusjes op de kaart vermeld?

 

Dit waren mijn tips voor het checken van het geboortekaartje. Neem snel deze checklist door voordat je het geboortekaartje bestelden voorkom fouten! Op zoek naar meer inspiratie? Volg Lab 1823 op Instagram, Pinterest en Facebook voor de nieuwste ontwerpen, een kijkje achter de schermen en natuurlijk voor leuke tips en inspiratie of bekijk de collectie geboortekaartjes. Tips voor het ontwerpen van het geboortekaartje in de ontwerpstudio van Lab 1823? Lees hier verder voor meer praktische tips voor het ontwerpen van je kaart!