Alles over labelkaarten

Ontwerp een uniek geboortekaartje met labels voor jullie kleintje. De label geboortekaartjes zijn zo ontworpen, dat je er zelf een prachtig en uniek geheel van kunt maken

Een geboortekaartje of trouwkaart met labels(s), hoe tof is dat! Net even wat anders dan een standaard kaart. Label kaarten kun je helemaal zelf aanpassen en personaliseren, alleen de vorm staat vast. Je kunt de labelkaartjes aan elkaar vastmaken met een paperclip, splitpen, een touwtje of lint uit de collectie. Op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten over deze toffe kaarten

 

Waar je op moet letten

Je ontwerpt alle onderdelen van de label kaart in één keer in de kaarteneditor. Zo kun je direct zien of de labeltjes mooi bij elkaar passen. De trouwkaart of het geboortekaartje bestel je als één kaart. De labels worden namelijk op een vel van 21x21 cm gedrukt en uitgesneden. Het uiteindelijke formaat van de kaart is 21x10 cm of 11x17 cm. Dit staat vermeld bij de kaart.

 

Label geboortekaartje meisje spetters goudfolie. Ontwerp zelf je eigen unieke label geboortekaartje in verschillende oudroze tinten voor een meisje.

 

Labels bevestigen

Je kunt de labeltjes op verschillende manieren aan elkaar bevestigen. Kies voor een mooi touwtje, fluweel lint of splitpen om de labeltjes samen te bundelen. Sommige ontwerpen hebben geen boorgaatje deze lables kun je samenvoegen met een mooie paperclip. Kies voor de optie die jullie het mooiste vinden!

 

Papiersoort

Label kaarten worden altijd gedrukt op Coated karton. Dit is een 300 grams gladde, stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden van het kaartje. Een structuur papiersoort is niet mogelijk omdat de kans op rafelen groter is.

 

Proefdruk

Bestel een proefdruk om het label geboortekaartje of de trouwkaart in het echt te ervaren. Kies een gratis bijpassende envelop uit het brede assortiment. Bij de proefdruk ontvang je ook samples alle kleuren enveloppen. Laat de proefdruk samen met de sample envelop wegen zodat je de geboortekaartjes bij verzending altijd voldoende frankeert. Tip: Bestel een samplesetje met paperclips en splitpennen of een samplesetje met touw en lint mee met de proefdruk.

 

Een modern label geboortekaartje voor een jongen met een vergrijst groene watercolor achtergrond.

 

 

Standaart kaart met label

Wil je een 'standaard' kaartje met een (foto)label, bekijk dan de losse labeltjes in de collectie: Labels en fotokaartjes.

 

Bijzonder verzoek

Ben je op zoek naar een speciale uitvoering, heb je vragen of wil je dat ik even met je mee kijk. Neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het vormen van de perfecte kaart.