Geboortebord, raamsticker, tuinbord en welkomsbord.

Geboortebord, raamsticker, tuinbord en welkomsbord.

Laat iedereen zien dat jullie kindje geboren is met een geboortebord, tuinbord of raamsticker in de stijl van het geboortekaartje.

Geboortebord

Deze weerbestendige geboorteborden zijn gemaakt van stevig, flexibel plastic. Je bevestigd het geboortebord heel gemakkelijk op je raam of een andere gladde ondergrond, met het dubbelzijdige tape dat aan de flappen van het geboortebord zit. De geboorteborden zijn leverbaar in de formaten; 50x50, 40x60 en 60x40. Dit is afhangelijk van het ontwerp van het geboortekaartje.

 

Raamsticker

Deze raamsticker plak je gemakkelijk in zijn geheel aan de binnenkant van het raam die je iets nat maakt. Je verwijderd het schutvel en strijkt de raamsticker glad. De raamstickers hebben een witte achtergrond waardoor de sticker niet doorschijnt. De raamstickers zijn leverbaar in de formaten; 50x50, 40x60 en 60x40. Dit is afhangelijk van het ontwerp van het geboortekaartje. 

 

Tuinbord en welkomsbord

Deze weerbestendige borden zijn gemaakt van hard, stevig maar licht geschuimd PVC met een lichte structuur. Dankzij de helder witte toplaag komt de print optimaal tot zijn recht. Je bevestigd het bord gemakkelijk op een houten paal of schildersezel. Je dient zelf nog wel de gaatjes te boren. Bevestigingsmateriaal en de paal worden niet meegeleverd. Het tuinbord en welkomsbord zijn leverbaar in de formaten; 40x60 en 70x70. Dit is afhangelijk van het ontwerp van het geboortekaartje of de trouwkaart.

Boogvorm